Cookie Monster
Menyampah :3
24 November 2011 | 3:13 PG | 0 comments
Annyeong + Haseyo = Assalamualaikum...


Hello Gello Swallow Marshamallow!haha (Y) 

NO Follow Me Back,Okay?!
Itulah Topic kite hari ni dan Itulah Benda yg paling sye menyampah! (Y) betul sye ckp nie!ye,sye bukanlah se'PERFECT' blog lain!ok,sye akan huraikan satu-persatu knp ramai bloggers dan sye sendiri enyampah dgn benda macam tuh!

  • Hmm...mmg byk kte jumpa benda macam tuh kan?ya,mcm dlm blog org yg famous ataupun blog manusia yg meletop pop tuu..!!ok,im not meaning anybody! ye,sye cuma nak bagitau.Knp perlu ltk benda mcm tuh?persoalannya,knp blog yg sederhana sprti blog sye takkan ltk benda mcm tuh? meh sye terangkan!
  • First Of All,PEMALAS. mmglah org akan ltk benda mcm tuh klo tuan blog pon pemalas!ape susah sgt nak tekan Button 'Follow'? Is It Hard? No For Me and I Just Think Simply No For You!mmglah akan menyemakkan list kte follow tpi ia takkan merosakkan blog kte.Cuba korg fikir,kalau ia rosakkan blog kte,sudah tentunya Pihak Blogger takkan timbulkan atau lebih tepat lagi,takkan munculkan button 'Follow' di mana-mana blog!Fikir!Fikir!
  • Second,kerana MARUAH aka REPUTASI BLOG.ya!kebanyakkan blog meletop atau femes akan letakkan benda mcm tuh kerana reputasi blog mereka.Adakah ia akan menjejaskan reputasi blog kita? same sekali TIDAK! reputasi tidak akan sama sekali terjejas jika kite kembali follow blog org lain.Kan bagus tu?
  • Third,org yg AKAN follow blog kite akan jadi KEKOK kerana mereka rasa seperti tidak dilayan oleh Tuan punya blog.Hanya setakat follow dan tidak mendapat apa2 ganjaran melainkan mengambil tutorial secara free! Seperti saya,Saya pernah mengunjungi blog seprti ini,kemudian hati sye berkata,'buat apa kite follow diorang kalau diorang juga takkan pernah follow kite!'ha,kan dh embazir sorg followers seperti sye!hehe (Y) sye amat RESPECT pd tuan blog seperti Lyssa,Tyra,Kak Ain dan yg lain2.
sebenarnye,banyak lagi benda yg nak dikongsikan tapi disebabkan waktu dh masuk Maghrib,terpaksalah sye berhenti meleter.Wassalam ): 
 

Older Post | Newer Post
Speech
Hello Stalkers!You Are Welcoming Here!Anyway,My Blog was Exchanged.Pliss Open This!http://aisyahbadrul.blogspot.com/Ok?This blog was Unavailable Anymores!

Talk here
Letak code shoutmix anda dekat sini. Pastikan width dia 250 dan height dia 100-250 .

Clap for them
Template by : Miza Winkle
Background by : Drikoti.net
Cursor by : Kak Una